Transport en distributie

KS Project Logistics heeft ruime ervaring op het gebied van transport en distributie, daarom zorgen wij dat de levering van jouw producten soepel verloopt. Heb jij een logistieke uitdaging? We denken graag met je mee. We bieden onder meer onderstaande diensten aan.

Import en export

De administratie rondom import en export kan complex en tijdrovend zijn. KS Project Logistics helpt je om de import en/of export van goederen soepel te laten verlopen. We regelen onder meer je Bill of Lading (B/L) of vrachtbrief, handelsfactuur, certificaat van oorsprong en factuurverklaring. Of als het gaat om export: de douaneaangifte, het oorsprongsdocument, het transportdocument, de bankdocumenten en de exportadministratie. Lees verder >>

Volle vracht of deelladingen

Of het nu gaat om een containertransport, palletladingen, deelladingen of Full Truck Load (FTL)-ladingen, wij regelen het voor je. KS Project Logistics heeft ruime ervaring in het organiseren van vervoer en transport. Met ons netwerk van vervoerders en experts is jouw lading in goede handen en weet je zeker dat het veilig en op tijd aankomt op de bestemming. Waar ter wereld die ook is.

Strategische ligging in de haven

De unieke locatie van KS Project Logistics in de haven van Moerdijk maakt ons de perfecte partner voor wereldwijd vervoer. We zijn strategisch gelegen ten opzichte van Rotterdam en Antwerpen en over directe vaarverbindingen met het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Portugal, Spanje, Litouwen en Polen. Ook hebben we rail connections met Segrate (Milaan), Duisburg, Ludwigshaven, Wroclaw, Geleen, Piacenta en Antwerpen.

Dagelijks vervoeren we deel- en volle vrachtladingen van en naar diverse Engelse havens. We zijn daarbij gespecialiseerd in breekbare en moeilijke ladingen en zorgen ervoor dat jouw lading veilig en schadevrij aankomt. Ons wereldwijde netwerk helpt daarbij om jouw lading zo snel en efficiënt mogelijk te leveren. Ten slotte zorgt onze strategische ligging in de haven in Moerdijk ervoor dat wij onze diensten tegen een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden.

Op- en overslag

KS Project Logistics beschikt over een gloednieuw 18.000 vierkante meter groot distributiecentrum in de haven van Moerdijk direct naast de container terminal. Het is de ideale plek voor opslag van jouw goederen. We hebben bovendien een omheind en beveiligd terrein. Heb je geen behoefte aan opslag, maar wil je dat jouw lading zo snel mogelijk verder gaat op transport? Ook dat kan bij ons. Wij zijn gespecialiseerd in de overslag van goederen (cross-docking) en laden jouw producten zonder schade over in containers of andersom vanuit containers in trailers. Dus ook voor overslag van importgoederen kun je bij ons terecht. Wij zijn ook specialist in ladingen met uitzonderlijke afmetingen zoals lange goederen die nog net in de containers passen of zware goederen.

Ons vakkundige personeel zorgt ervoor dat alles in de containers zeewaardig wordt gestuwd en vastgezet.

De beste manier van transport

De ene keer is transport over de weg de beste oplossing, een andere keer is vervoer via het water, de lucht of het spoor een beter alternatief. Wij weten dat een goede oplossing vraagt om maatwerk. Daarom denkt KS Project Logistics graag mee over de beste manier van vervoer voor jouw producten. Welke vorm van vervoer het ook wordt: veiligheid, service, betrouwbaarheid en snelheid staan bij ons altijd centraal.

Ladingen met afwijkende maten

Lange ladingen of ladingen met afwijkende formaten? Geen probleem voor ons. Met onze ruime ervaring en ons wereldwijde netwerk van vervoerders weten we als geen ander hoe we de lading veilig, professioneel en zonder schade op de gewenste locatie krijgen.

Container stuffing

Wij hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van container stuffing (het laden en stuwen van goederen in containers). Bovendien beschikken we over een Simply containerlaadplatform. Daarmee kunnen we complexe of grote ladingen snel en goed in een container laden en de vracht daarna vakkundig en zeewaardig vastzetten. Dit slimme platform zetten we als het nodig is ook in op de loslocatie om daar de containerlading weer snel en veilig te lossen.

Transportverpakkingen

Wij beschikken over een eigen houtwerkplaats waar we maatwerk exportverpakkingen maken. Uiteraard zijn we gecertificeerd in het maken van exportverpakkingen en voldoen we aan internationale voorwaarden zoals het gebruik van ISPM-15 gecertificeerd hout. Zo komt jouw vracht altijd veilig en zonder schade aan op de plaats van bestemming en voldoet de verpakking aan de internationale wetgeving.

Wereldwijd netwerk van transporteurs

KS Project Logistics heeft jarenlange ervaring met bouw- en constructieprojecten overal ter wereld en daardoor beschikken we over een groot netwerk aan lokale transporteurs, verladers en expediteurs. Stuk voor stuk betrouwbare partners die onze werkwijze kennen. Door onze korte lijnen kunnen we waar ook ter wereld snel schakelen. We garanderen daarom dat jouw goederen op tijd op de bouw- of constructieplaats, fabriekshal of distributiecentrum worden afgeleverd.

Cross-docking

De tijd waarin we leven zet ons allen onder druk, alles moet snel en kosten efficiënt.
Hier kunnen wij jou bij helpen!

Cross-docking is het overladen van goederen van het ene transportmiddel naar het andere. Door na het lossen de goederen meteen weer te laden komt er geen opslag bij kijken. Dit is een grote stap in efficiëntie voor jouw overslag, bespaart onnodige kosten en je kunt snel leveren aan jouw klant.

Door onze ligging naast de haven van Moerdijk zijn wij ook het ideale doorgeefluik van West-Europa naar landen als Spanje, Portugal, Noorwegen en de UK.

Neem contact op

Direct contact met een van onze logistiek adviseurs!