Transport en distributie

Professionele levering is een belangrijke schakel in jouw productieproces. Vanuit ons distributiecentrum in Moerdijk, maar ook direct vanuit jouw productielocatie naar je klant, verzorgen wij complete logistieke trajecten.

Papieren en douane

De administratieve douaneprocedures en informatiestromen die gepaard gaan met logistiek kunnen complex en tijdrovend zijn. Zowel bij het importeren en inklaren van goederen als bij het exporteren van gereed product naar een constructiesite, is een feilloze douaneafhandeling cruciaal. Fouten in de documenten of ontbrekende gegevens kunnen voor vervelende vertraging zorgen. Met KS Project Logistics kun jij rekenen op een vlot en foutloos administratief proces. Voor correcte douaneafhandeling bij inklaring verzorgen wij bijvoorbeeld voor jou de Bill of Lading (B/L) of vrachtbrief, handelsfactuur, certificaat van oorsprong en EUR.1 en factuurverklaring.

Voor de export regelen wij samen met jou de douaneaangifte, het oorsprongsdocument, het transportdocument, de bankdocumenten en de exportadministratie. Wij weten de weg, werken met vaste contactpersonen en kennen de valkuilen en aandachtspunten bij internationale expeditie. Snel, accuraat en effectief zorgen wij dat jouw goederen ongehinderd op tijd op de plaats van bestemming arriveren.

Volle vracht of deelladingen

Containertransport, palletladingen, deelladingen, FTL ladingen... KS Project Logistics heeft een brede ervaring in het organiseren van vervoer en transport.

Met ons netwerk van vervoerders en experts is jouw lading in goede handen.

Wereldwijd over de weg, per spoor, over de zee of door de lucht

Wegtransport, zeetransport, luchttransport of vervoer per spoor. Een goede oplossing vraagt om maatwerk. Veiligheid, service, betrouwbaarheid en snelheid staan bij ons altijd centraal. Daarom kiezen we samen met jou de meest optimale wijze van vervoer. Van productiehal tot toelevering aan de klant.

Afwijkende ladingen / lange vracht

Lange lading of afwijkende formaten vragen om mensen met kennis van de zaak. Met onze ruime ervaring in het vervoeren van lange ladingen weten we als geen ander hoe we de lading veilig, professioneel en zonder schade op de gewenste locatie krijgen.

Container stuffing

Container stuffing is het proces van het laden en stuwen van goederen in containers. Wij hebben veel kennis van en ervaring in het op de juiste manier stuffen van verschillende typen goederen. 

Met ons Simply containerlaadplatform kunnen complexe of grote ladingen snel en goed in een container geladen worden. Daarna wordt de vracht vakkundig en zeewaardig vastgezet. 

Desgewenst kunnen wij het platform ook inzetten op de loslocatie om zeer snel en veilig de containerlading te kunnen lossen.

Transportverpakkingen

In onze houtwerkplaats maken wij indien gewenst maatwerk exportverpakkingen. Om aan internationale voorwaarden te voldoen maken we gebruik van ISPM-15 gecertificeerd hout. Ook zijn wij gecertificeerd in het maken van exportverpakkingen. Zo komt jouw vracht altijd veilig en zonder schade op locatie.

Wereldwijd netwerk van transporteurs

Door onze jarenlange ervaring met wereldwijde bouw- en constructieprojecten beschikken wij over een groot netwerk aan lokale transporteurs, verladers en expediteurs. Dit zijn stuk voor stuk betrouwbare partners die onze werkwijze kennen.

Door onze korte lijnen met ervaren vervoerders kunnen we waar ook ter wereld snel schakelen. We garanderen daarom dat jouw goederen tijdig op de bouw- of constructieplaats, fabriekshal of distributiecentrum worden afgeleverd.

Neem contact op

Direct contact met een van onze logistiek adviseurs!