Cross-docking en transport naar VK

KS Project Logistics is sinds 2022 gevestigd op een unieke locatie in de haven van Moerdijk: strategisch gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen. Met de Noordzee binnen handbereik en een directe vaarverbinding met het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Portugal, Spanje, Litouwen en Polen zijn wij de ideale partner voor vervoer van en naar het buitenland. We zijn wereldwijd actief.

KS Project Logistics vervoert vrijwel dagelijks deelladingen en volle ladingen per container van en naar diverse havens in Noord- en Zuid-Europa. We maken daarvoor gebruik van ons professionele netwerk. Omdat wij jarenlange ervaringen hebben met op- en overslag (cross-docking) doen we dat snel, veilig en tegen een scherpe prijs. Ons ervaren personeel verzorgt uw ladingen met zorg en aandacht.

Partners van supply chain management

Verschillende sectoren hebben baat bij cross-docking. De 24 uurseconomie vraagt van detailhandel en groothandel een goede strategie op het gebied van supply chain management. KS Project Logistics kan jouw onderneming faciliteren door een betrouwbare partner te zijn in het coördineren van nationale en internationale goederenstromen.

Veilig en zonder schade

Wij zijn gespecialiseerd in moeilijke en breekbare ladingen en zorgen er voor dat uw lading altijd veilig en zonder schade aankomt. Dankzij ons wereldwijde netwerk is uw lading snel op de plek van bestemming, waar ter wereld dat ook is. In diverse landen zoals bijvoorbeeld in de Verenigde Staten en Israël hebben we eigen mensen die helpen met het lossen van de vracht: efficiënt en veilig.

Scherpe prijs

Met KS Project Logistics komt uw lading heel en veilig aan en dat voor een scherpe prijs. Dankzij onze unieke locatie in de haven van Moerdijk kunnen we namelijk onze diensten voordelig aanbieden. In veel gevallen is het vervoeren van uw goederen per containerschip naar Engeland zelfs voordeliger dan over de weg. Benieuwd of dat ook voor u geldt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op met onze adviseur!

Direct aan de slag met uw lading? Neem contact op met een vak onze adviseurs.