Warehousing en opslag

We beschikken over de juiste opslag voor alle soorten goederen. Van afwijkende formaten tot bigbags en stukgoederen. Vanuit ons distributiecentrum in Moerdijk kunnen wij elke logistieke uitdaging aan.

Inslag, opslag en uitslag

Inslag
Tijdens de inslag slaan we de inkomende goederen op. Indien gewenst kunnen we voor de klant een goederenontvangst- en schadecontrole doen.

Opslag
Met ons Warehouse Management Systeem hebben we een sterk voorraadbeheer en kunnen we snel met jou als klant schakelen.

Uitslag
In ons distributiecentrum verzamelen we de order en maken deze klaar voor verlading. Met ons digitaal volgsysteem verzekeren we de klant van een complete lading.

Voorraadbeheer

Een goed aangestuurde voorraad is cruciaal in het bedrijfsproces. Te veel voorraad levert hogere kosten op, maar bij te weinig kun je niet leveren.

We geven de klant of de betrokken projectmanagers inzicht in de voorraad. Op aangeven van de klant levert KS Project Logistics tijdig en compleet de juiste goederen aan jouw klant.

Hiermee bespaar je kosten, optimaliseer je de verkoop en levering van jouw goederen.

Bij KS Project Logistics zijn we bewust van onze rol in jouw proces. Jouw reputatie en kwaliteitsbeloften zijn bij ons in goede handen. Het verzorgen van een nette en tijdige aflevering maakt jouw klant tevreden en het levert je een goede reputatie op.

Warehouse Management Systeem (WMS)

Ons Warehouse Management Systeem (WMS) is de software-oplossing die inzicht biedt in de volledige voorraad van jouw bedrijf bij KS Project Logistics.

Orderpicking, verpakken of ompakken

In combinatie met ons distributiecentrum kunnen we jouw vracht in fasen afleveren bij de klant. Orderpicking, ompakken of herverpakken is met ons digitale volgsysteem een ontzorging van jouw logistieke uitdaging.

Ook het opslaan en in fasen toeleveren aan jouw productieproces is een goede manier om je (tijdelijke) productiecapaciteit op te voeren.

Ben je op zoek naar een flexibele opslag en logistieke planners met kennis van zaken?

Neem contact met ons op. We vertellen je graag over de mogelijkheden binnen ons eigen distributiecentrum of een locatie bij jou in de buurt.

Neem contact op

Direct contact met een van onze logistiek adviseurs!