On-site management

De logistiek rondom bouw- en constructieprojecten is een complexe puzzel. KS Project Logistics adviseert hoe jouw producten op de juiste plaats terechtkomen.

Overzicht bewaren

De logistiek coördinator zorgt voor de ontvangst, het snel en efficiënt lossen van ladingen en distributie op de bouwplaats. Zo liggen de elementen van de bouwtekening die wordt besproken bij het werkoverleg, klaar bij de constructeurs op het moment dat ze moeten worden gemonteerd in de constructie.

Daarnaast is er een online portal waarin je de leveringen en voorraad on site kan zien.

Persoonlijke begeleiding laden en lossen

Voor sommige complexe ladingen is een persoonlijke begeleiding noodzakelijk. Onze logistiek specialist reist mee met de lading en zorgt ervoor dat deze op de juiste manier, zonder schade gelost wordt op de juiste locatie. 

Zo kun je je lading extern laten vervoeren, maar ben je toch gegarandeerd van een veilig, schadevrij en professioneel laad- en losproces.

Begeleid laden en lossen hebben wij gedaan voor projecten met speciale kranen en grote constructieprojecten.

Bewezen effectief

Verschillende opdrachtgevers hebben al naar volle tevredenheid gebruikgemaakt van deze dienstverlening. In Europa en de Verenigde Staten zijn diverse bouwprojecten door logistiek coördinatoren van KS Project Logistics ondersteund.

Je kunt bij KS Project Logistics, naast het organiseren van logistiek en transport, terecht voor deze persoonlijke aanpak. Is jouw proces zo complex of waardevol dat het persoonlijke begeleiding nodig heeft?

Maak dan kennis met onze logistiek adviseurs en besteed jouw proces vol vertrouwen uit aan KS Project Logistics. Toegevoegde waarde van deur tot deur.

Direct contact met onze logistiek begeleider

Kan jouw project ook een logistiek begeleider gebruiken? Vraag naar onze mogelijkheden: