Value added services

We begrijpen dat een klant pas tevreden is als het product compleet, veilig en tijdig geleverd is. Logistiek is daarmee de laatste en één van de belangrijkste schakels in het proces. KS Project Logistics draagt graag bij aan het succes van jouw onderneming!

Verpakken en ompakken

Een goede voorraad is essentieel om je eigen productieproces optimaal vorm te geven. 

Bij ons sla je jouw inkomende goederen efficiënt op en kan je de voorraad in delen leveren.

Assembleren

Flexibel kunnen schakelen met de vraag van jouw klant of het bouwtraject? Met onze opslagmethoden houden we vooraf rekening met het eindresultaat. We slaan het product op zodat het in delen vervoerd, omgepakt of speciaal verpakt kan worden. 

Exportverpakkingen

In onze houtwerkplaats maken wij indien gewenst maatwerk exportverpakkingen. Om aan internationale voorwaarden te voldoen maken we gebruik van ISPM-15 gecertificeerd hout. Ook zijn wij gecertificeerd in het maken van exportverpakkingen. Zo komt jouw vracht altijd veilig en zonder schade op locatie.

Wij begrijpen de service-eisen van jouw klanten en wat er nodig is om de klantbeleving naar een hoger niveau te tillen. Hiermee kunnen wij jou ontzorgen met betrekking tot jouw logistieke vraagstukken.

Opslag in ons distributiecentrum, het organiseren van vervoer, ompakken, exportverpakkingen, lange lading, open top containervrachten, transportverpakking, begeleid laden en lossen... Alles wat wij doen draagt bij aan een grotere waarde voor jouw klant en daarmee voor de reputatie van jouw onderneming.