Over KS Project Logistics

KS Project Logistics is een logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in complexe logistieke processen. We zijn in 1975 begonnen als afdeling logistiek in ons moederbedrijf KS Profiel (toen nog: Kontinex Staal, vandaar onze naam). Inmiddels zijn we zelfstandig en verzorgen we onder meer transport en distributie, opslag en projectmanagement wereldwijd. Wij voegen waarde toe aan logistiek en transport.

Duurzaamheid

Bij KS Project Logistics werken we mee aan een duurzame wereld. Transport en de uitstoot van CO2 is een steeds belangrijker element in het productieproces. 

Geschiedenis

KS Project Logistics is voortgekomen uit moederbedrijf KS Profiel, opgericht in 1975 onder de naam Kontinex Staal. Gestart als handelsonderneming in stalen profielen, produceerde Kontinex Staal al snel zelf. Opslag en distributie is daarbij een noodzakelijke functie.

De mensen bij KS Project Logistics

KS Project Logistics wil in elke fase van een project waarde toevoegen en dat doe je met goede mensen. Als team zorgen wij voor jouw project. 

De mensen bij KS Project Logistics zorgen dat onze technische expertise werkelijke meerwaarde voor jou oplevert, een ieder op zijn eigen gebied. Wij stellen ons graag aan jou voor en nodigen je uit om contact op te nemen voor een persoonlijke kennismaking.

Wat doet KS Project Logistics?

Wij zorgen ervoor dat je vracht snel, veilig en goed wordt vervoerd of opgeslagen. Omdat we weten dat elke klant en elk project anders is, leveren we maatwerk. Wij denken mee en ontzorgen onze klanten. Jaarlijks vervoeren we zo’n 72.000 ton goederen en hebben ruim 22.000 vierkante meter aan opslag. Tel daar onze jarenlange ervaring in bouw- en constructieprojecten bij op en dan weet je waarom wij een onderscheidende positie in de markt hebben.

Moerdijk en wereldwijd

KS Project Logistics is gevestigd in Moerdijk: een ideale en centrale locatie, vlakbij de havens van Rotterdam en Antwerpen. Omdat we gevestigd zijn aan het water kunnen we een binnenkomende vracht direct naar de juiste plek in onze opslag of transport brengen. Onze unieke locatie maakt ons bij uitstek geschikt voor op- en overslag van producten naar het Verenigd Koninkrijk. Hoewel we in Moerdijk zijn gevestigd, betekent dat niet dat we alleen daar actief zijn. We werken wereldwijd.

De mensen bij KS Project Logistics

Wij geloven dat goede en betrokken mensen het verschil maken en daarom investeren wij in onze medewerkers. Dat doen we door inspraak en iedereen te betrekken. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom houden we onder meer toolbox-bijeenkomsten. Ons motto is: dream big, work smart, stay humble. Daarbij hebben we oog voor elkaar en voor de wereld om ons heen. Wij hebben een hecht team van professionals en staan bekend om onze flexibele instelling en het denken in oplossingen. De uitspraak ‘Hoe kan het dan wél’ hoor je dan ook vaak bij ons op de werkvloer

KS Industries

KS Project Logistics is onderdeel van KS Industries: een familiebedrijf met ruim 250 medewerkers dat vanuit Moerdijk wereldwijd opereert. KS Project Logistics is een zelfstandig onderdeel, maar we werken dagelijks nauw samen met KS Profile, KS Service Center en KS Systems. Deze samenwerking zorgt voor een grote slagkracht en concrete meerwaarde voor klanten.Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek.