Over ons

Waarde toevoegen. Dat is wat we dagelijks doen. Bij KS Project Logistics bieden we meer dan transport en logistiek. Met een goede planning en organisatie en meedenken met zowel de klant als de ontvanger leiden we jouw vracht in goede banen.

Duurzaamheid

Bij KS Project Logistics werken we mee aan een duurzame wereld. Transport en de uitstoot van CO2 is een steeds belangrijker element in het productieproces. 

Geschiedenis

KS Project Logistics is voortgekomen uit moederbedrijf KS Profiel, opgericht in 1975 onder de naam Kontinex Staal. Gestart als handelsonderneming in stalen profielen, produceerde Kontinex Staal al snel zelf. Opslag en distributie is daarbij een noodzakelijke functie.

De mensen bij KS

KS Project Logistics wil in elke fase van een project waarde toevoegen en dat doe je met goede mensen. Als team zorgen wij voor jouw project. 

De mensen bij KS Project Logistics zorgen dat onze technische expertise werkelijke meerwaarde voor jou oplevert, een ieder op zijn eigen gebied. Wij stellen ons graag aan jou voor en nodigen je uit om contact op te nemen voor een persoonlijke kennismaking.

Geen project is ons te klein of te groot. Waar ook ter wereld ondersteunen wij jou. Wij werken met een slimme planning, de juiste transportpartners en hebben kennis van zaken. Zo leveren wij de producten en onderdelen op de bouwplaats of elke andere bestemming af: op tijd, intact, volledig en tegen een scherpe prijs.

KS Project Logistics werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers die voornamelijk project-gestuurd werken. Vanuit ons eigen, goed geëquipeerde distributiecentrum stemmen wij onze processen af. Van uitlevering van producten van de fabriek, tot aan gedetailleerde projectplanning op de site. En bij afwijkingen in jouw plan, bewegen wij direct mee. Dat noemen wij: Smart logistics.

Graag gaan we met jou in gesprek, hoe wij jou als logistiek partner van dienst kunnen zijn.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en vertel ons over jouw projectplannen.