Over ons

Naast logistiek en transport bieden we ook een goede planning, organisatie én denken we mee met de klant voor een goede vracht en aflevering. Zo voegen we extra waarde toe aan jouw logistiek. Wij leiden jouw vracht in goede banen.

Duurzaamheid

Bij KS Project Logistics werken we mee aan een duurzame wereld. Transport en de uitstoot van CO2 is een steeds belangrijker element in het productieproces. 

Geschiedenis

KS Project Logistics is voortgekomen uit moederbedrijf KS Profiel, opgericht in 1975 onder de naam Kontinex Staal. Gestart als handelsonderneming in stalen profielen, produceerde Kontinex Staal al snel zelf. Opslag en distributie is daarbij een noodzakelijke functie.

De mensen bij KS

KS Project Logistics wil in elke fase van een project waarde toevoegen en dat doe je met goede mensen. Als team zorgen wij voor jouw project. 

De mensen bij KS Project Logistics zorgen dat onze technische expertise werkelijke meerwaarde voor jou oplevert, een ieder op zijn eigen gebied. Wij stellen ons graag aan jou voor en nodigen je uit om contact op te nemen voor een persoonlijke kennismaking.

Geen project is ons te klein of te groot. Waar ook ter wereld ondersteunen wij jou. Wij werken met een slimme planning, de juiste transportpartners én wij hebben kennis van zaken. Zo leveren wij de producten en onderdelen op de bouwplaats of elke andere bestemming af: op tijd, intact, volledig en tegen een scherpe prijs.

Vanuit ons eigen, goed geëquipeerde distributiecentrum stemmen wij onze processen af. Van uitlevering van producten van de fabriek, tot aan gedetailleerde projectplanning op de site. Zo bewegen we gelijk mee als er veranderingen zijn in jouw plan. Dat noemen wij: Smart logistics.

Ga vandaag nog met ons in gesprek en kom erachter wat wij voor jou kunnen doen als logistiek partner.

Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel over jouw projectplannen.