Diensten

Met de kennis en ervaring die we in ruim 45 jaar hebben opgebouwd, bieden we een brede logistieke dienstverlening. Jouw wensen en eisen zijn het uitgangspunt. Wij richten ons per project op efficiëntie, ontzorging en beheersbare kosten. 

Cross-docking en transport naar VK

KS Project Logistics is sinds 2022 gevestigd op een unieke locatie in de haven van Moerdijk: strategisch gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen. Met de Noordzee binnen handbereik en een directe vaarverbinding met het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Portugal, Spanje, Litouwen en Polen zijn wij de ideale partner voor vervoer van en naar het buitenland. We zijn wereldwijd actief.

Transport en distributie

KS Project Logistics heeft ruime ervaring op het gebied van transport en distributie, daarom zorgen wij dat de levering van jouw producten soepel verloopt. Heb jij een logistieke uitdaging? We denken graag met je mee. We bieden onder meer onderstaande diensten aan.

Warehousing en opslag

We beschikken over de juiste opslag voor alle soorten goederen. Van afwijkende formaten tot bigbags en stukgoederen. Vanuit ons distributiecentrum in Moerdijk kunnen wij elke logistieke uitdaging aan.

Value added services

We begrijpen dat een klant pas tevreden is als het product compleet, veilig en tijdig geleverd is. Logistiek is daarmee de laatste en één van de belangrijkste schakels in het proces. KS Project Logistics draagt graag bij aan het succes van jouw onderneming!

On-site management

De logistiek rondom bouw- en constructieprojecten is een complexe puzzel. KS Project Logistics adviseert hoe jouw producten op de juiste plaats terechtkomen.