Diensten

Met de kennis en ervaring die we in ruim 45 jaar hebben opgebouwd, bieden we een brede logistieke dienstverlening. Jouw wensen en eisen zijn het uitgangspunt. Wij richten ons per project op efficiëntie, ontzorging en beheersbare kosten. 

Transport en distributie

Professionele levering is een belangrijke schakel in jouw productieproces. Vanuit ons distributiecentrum in Moerdijk, maar ook direct vanuit jouw productielocatie naar je klant verzorgen wij complete logistieke trajecten.

Warehousing

Vanuit ons nieuwe distributiecentrum in Moerdijk kunnen wij elke logistieke uitdaging aan. Stukgoederen, bigbags of afwijkende formaten. Wij beschikken over de juiste opslag. 
 

Value added services

Wij begrijpen dat een klant pas tevreden is als het product compleet, veilig en tijdig geleverd is. Logistiek is daarmee de laatste en belangrijke schakel in het proces. KS Project Logistics draagt graag bij aan het succes van jouw onderneming!

On-site management

De logistiek rondom bouw- en constructieprojecten is een complexe puzzel. KS Project Logistics adviseert over hoe jouw producten op de juiste plaats terecht komen.