Diensten

Met de kennis en ervaring die we in ruim 45 jaar hebben opgebouwd, bieden we een brede logistieke dienstverlening. Jouw wensen en eisen zijn het uitgangspunt. Wij richten ons per project op efficiëntie, ontzorging en beheersbare kosten. 

Transport en distributie

Professionele levering is een belangrijke schakel in jouw productieproces. Vanuit ons distributiecentrum in Moerdijk, maar ook direct vanuit jouw productielocatie naar je klant, verzorgen wij complete logistieke trajecten.

Warehousing

We beschikken over de juiste opslag voor alle soorten goederen. Van afwijkende formaten tot bigbags en stukgoederen. Vanuit ons distributiecentrum in Moerdijk kunnen wij elke logistieke uitdaging aan.

Value added services

We begrijpen dat een klant pas tevreden is als het product compleet, veilig en tijdig geleverd is. Logistiek is daarmee de laatste en één van de belangrijkste schakels in het proces. KS Project Logistics draagt graag bij aan het succes van jouw onderneming!

On-site management

De logistiek rondom bouw- en constructieprojecten is een complexe puzzel. KS Project Logistics adviseert hoe jouw producten op de juiste plaats terechtkomen.