Werken bij KS

"Mijn werk is enorm afwisselend. De ene dag maak ik een maatwerk exportverpakking voor een bijzondere lading, de andere dag sta ik op locatie het lossen te coördineren."

Logistiek specialist bij KS Project Logistics


Open sollicitatie

Kom jij ons team versterken? We zijn altijd op zoek naar vakmensen! Stuur vrijblijvend je motivatiebrief en CV op en wie weet creëren we voor jou een plek!

Mail naar: info@ksprojectlogistics.com

Logistiek medewerker / kraanoperator

In deze mooie baan ben je de spil van het bedrijf. Werk je graag met kranen en heftrucks. Van het verladen van vrachten tot het afvoeren van een gereed product met heftruck en/of kraan. Bij ons distributiecentrum liggen geen standaard producten. Lange lading, afwijkende lading of andere specialisaties zijn bij ons aan de orde van de dag. Bij ons werken daarom ook echte vakmensen.

Werken bij KS Project Logistics is niet zomaar een baan. Als logistieke experts dragen we zorg voor de producten van onze klanten. Die houding zie je terug in het team. Een enthousiaste en betrokken groep mensen met ieder hun eigen specialisme!

KS Project Logistics is onderdeel van de bedrijvengroep KS Industries. Vanuit Moerdijk zorgen we samen voor tevreden klanten. We streven om kampioen klantgerichtheid te worden met ons enthousiasme, snelheid, kwaliteit en de drijfveer om zo efficiënt mogelijk te werken.

We zijn de afgelopen jaren hard gegroeid en we groeien door! Groei jij met ons mee?

Wat kun je van ons verwachten?

Werken bij KS Project Logistics betekent onderdeel zijn van een hecht team. We scheppen met elkaar grote voldoening in perfecte projectlogistiek en gaan voor een supertevreden klant: voor minder doen we het niet.

We hebben veel kennis en ervaring in huis en zorgen dat we onze klanten en hun projecten tot in detail leren kennen. Jij kunt ons helpen om onze ambities te realiseren!

Ben je een teamspeler met oog voor detail en voor de wereld om ons heen? Kijk bij de vacatures en solliciteer direct of stuur ons een open sollicitatie!